ACTIVE SPORTS PREMIUM CLUB - DE LIJFSTIJL CLUB VAN ROTTERDAM NOORD!

DOE DE LIDMAATSCHAPSTEST

Herman Specker

"Ik wist dat het anders moest, maar zag niet in hoe en hoe erg het nodig was."

In januari 2017 besloot ik er "iets" aan te doen na een zeer slecht 2016 waarin mijn vader was overleden. "Fat, sick and nearly dead" was wel van toepassing. De gedachte dat Noa (dochter) zonder mij zou moeten zoals ik nu zonder pa, zette een knop om. Deze pijn gaat ze niet nu al voelen. Ik moest en zou fit en oud worden! Jomara heeft me overtuigd met de intake (ik was zwak, moe en opgebrand en mischien wel onderweg richting burnout (bah wat een modewoord)). Als een mak schaap heb ik me overgegeven en voorgenomen alles te doen wat ze zouden gaan zeggen (en ik kende ze niet). 


NU zie ik pas hoe erg ik eraan toe was. Ik heb jarenlang gestolen van mezelf door persoonlijke luiheid en verkeerde prio's. Ik was intens moe (cumulatief moe). Hard werken maar niet productief, prive verwaarlozen en roofbouw op mijn zieke diabetes lichaam. En dan denken dat je goed doet want ik werk toch hard?
Nu ben ik scherper, helderder en duidelijker in mijn hoofd en naar de buitenwereld. Ik maak keuzes, ik stel ze zelden uit. Maak tijd vrij voor mijn lichaam en geest en het leuke is dat ik daardoor meer tijd voor prive heb en effectiever werk. Geen keuze maken kost meer energie en kracht.


Lichaamlijk ben ik "maar" 12 kg lichter maar het zijn voor mij 12 zwaar bevochten kilo's door een haperend lichaam. Ik noem het mijn "midlife investment". Laten we duidelijk zijn: ik had het nooit zover moeten laten komen. Ik heb veel achterstallig onderhoud te plegen. Ik ben er nog lang niet (dus gaan we nog harder door) maar wel op de goede weg.
Geestelijk is de reset vele malen groter dan de lichaamlijke. Keuzes maken en doelen stellen. Compromisloos daar naar toe werken. Ik ga door en door en door. Ik ben het halverwege de rit echt leuk gaan vinden. De metingen helpen daarbij maar vooral de aanmoedigingen, duidelijke woorden en schouderklopjes van Michel helpen daarbij echt. Zo kreeg ik een foto die was gemaakt op Schiphol door een vriendin. Ik zag een heldere blik in mijn ogen. Fris, open en helder. Ik kende mezelf niet zo. Ik ben gaan zoeken maar een oude foto (zie  bijlage) voor het verschil en schrok me rot. Wat een verschil!!! En dat in 6 maanden!!!!


Ik wil een beter voorbeeld zijn voor mijn dochter door krachtiger te zijn in mijn doen en laten. Ik ben er meer voor haar en als ik er ben, ben ik er ook echt!
Ik melde al dat ik duidelijk en krachtiger ben geworden maar Jaime (mijn vrouw) melde al na 2 maanden dat ze een lievere man heeft terug gekregen. Dat is misschien wel het grootste winpunt ?


Mijn dank aan jullie is groot groter grootst
Bedankt

Nieuwe website online

Nieuwe website online

Yes, onze nieuwe website is online! Wat vind jij ervan? Wij zijn er megatrots op!

Lees meer

Ik wist dat het anders moest, maar zag niet in hoe en hoe erg het nodig was. In januari 2017 besloot ik er iets aan te doen

Herman Specker
Herman Specker

Door Jomara en Michel heb ik geleerd, dat mijn lichaam tot veel meer in staat is, dan ik dacht!

Renske

Michel heeft mij geleerd hoe ik mijn grenzen nog meer kan verleggen door het aanleren van betere technieken!

Sabine Bartelse-van Zeijl
Media Consultant at SABINE
Sabine Bartelse-van Zeijl <br>Media Consultant at SABINE

Michel leerde mij: No Excuses!

Thom Bartelse
National On Premise Manager at Red Bull
Thom Bartelse <br> National On Premise Manager at Red Bull