ACTIVE SPORTS PREMIUM CLUB - DE LIJFSTIJL CLUB VAN ROTTERDAM NOORD!

OVERTREF JEZELF - START MET DE PROEFSESSIE

Hoe lang denk je er al over om (weer) te starten met fitness? Zet nu die stap naar een fitter en slanker leven bij Active Sports! Wij nodigen je uit voor een Proefsessie Personal Training. Zo ervaar je zelf de goede sfeer, kwaliteit en begeleiding van Active Sports Premium Club bij jou past.

Persoonlijke begeleiding en aandacht

Bij Active Sports Premium Club ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om snel gezond en fit te worden. Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking. Wij kijken er naar uit!

Stel niet uit, start met de Proefsessie

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 


Active Sports Premium Club in Rotterdam-Noord is dé personal training studio voor personal training, hardlopen en small group fitness. Bij Active Sports Premium Club ben je verzekerd van eerlijke begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen.

Maak vrijblijvend kennis met onze proefsessie of doe de Active Sports lidmaatschapstest en ontdek welk aanbod het beste bij jou past.

 

 Personal Training

Personal Training

Start nu met Personal Training bij Active Sports Premium Club in Rotterdam

Lees meer

Ik wist dat het anders moest, maar zag niet in hoe en hoe erg het nodig was. In januari 2017 besloot ik er iets aan te doen

Herman Specker
Herman Specker

Door Jomara en Michel heb ik geleerd, dat mijn lichaam tot veel meer in staat is, dan ik dacht!

Renske

Michel heeft mij geleerd hoe ik mijn grenzen nog meer kan verleggen door het aanleren van betere technieken!

Sabine Bartelse-van Zeijl
Media Consultant at SABINE
Sabine Bartelse-van Zeijl <br>Media Consultant at SABINE

Michel leerde mij: No Excuses!

Thom Bartelse
National On Premise Manager at Red Bull
Thom Bartelse <br> National On Premise Manager at Red Bull