ACTIVE SPORTS PREMIUM CLUB - DE LIJFSTIJL CLUB VAN ROTTERDAM NOORD!

Weten of Active Sports dé personal training studio voor jou is?

Ben jij op zoek naar personal training in Rotterdam-Noord? En ben jij op zoek naar een plek om te starten met fitness, groepslessen en/of af te slanken met revolutionaire afslankmethodes? Dan is Active Sports in Rotterdam-Noord dé personal training studio voor jou.

Lidmaatschap op maat: 5 vragen

Regelmatig wordt ons gevraagd wat de kosten zijn van een abonnement bij Active Sports. Omdat dat dat per persoon en per resultaatprogramma verschilt, hebben we de online lidmaatschapstest ontwikkeld – een test van 5 vragen waarmee we jou precies kunnen vertellen welk lidmaatschap het beste bij jou past! Tijdens het persoonlijke gesprek krijg je vervolgens inzage in de abonnementsprijzen. Wij kijken er naar uit kennis met je te maken!

Vul in: binnen 1 minuut klaar

Deze test is geheel vrijblijvend. Zo zit jij nergens aan vast, krijg je wel een lidmaatschapsadvies op maat. Invullen duurt slechts 1 minuut.

 


Active Sports Premium Club in Rotterdam-Noord is dé personal training studio voor personal training, hardlopen en small group fitness. Bij Active Sports Premium Club ben je verzekerd van eerlijke begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen.

Maak vrijblijvend kennis met onze proefsessie of doe de Active Sports lidmaatschapstest en ontdek welk aanbod het beste bij jou past.

 

 Personal Training

Personal Training

Start nu met Personal Training bij Active Sports Premium Club in Rotterdam

Lees meer

Ik wist dat het anders moest, maar zag niet in hoe en hoe erg het nodig was. In januari 2017 besloot ik er iets aan te doen

Herman Specker
Herman Specker

Door Jomara en Michel heb ik geleerd, dat mijn lichaam tot veel meer in staat is, dan ik dacht!

Renske

Michel heeft mij geleerd hoe ik mijn grenzen nog meer kan verleggen door het aanleren van betere technieken!

Sabine Bartelse-van Zeijl
Media Consultant at SABINE
Sabine Bartelse-van Zeijl <br>Media Consultant at SABINE

Michel leerde mij: No Excuses!

Thom Bartelse
National On Premise Manager at Red Bull
Thom Bartelse <br> National On Premise Manager at Red Bull