Jomara Dekker

M Y   S T O R Y
Mijn naam is Jomara. Ik ben een no-nonsense personal coach: zeer direct, eerlijk, inlevend en indien nodig vertel ik je respectvol waar het op staat.

Leven = veranderen, dat stopt nooit. Ik help dan ook graag nieuwsgierige, leuke vrouwen met lef bij de continue reis naar fysieke en geestelijke groei. In mijn ogen draait het leven om je vrouwelijk, sexy, energiek en vol zelfvertrouwen te voelen. Dat is mijn sleutel tot succes.

“Echte verandering gaat om continue mentale en fysieke groei”

Ik wil kennis maken

M Y   J O U R N E Y
Ik heb deze reis zelf ook gemaakt en groei en leer nog iedere dag. Enerzijds in mijn vak als gediplomeerd sport- en mental coach. Anderzijds door het dagelijks hoog houden van de ballen die horen bij een gezin, een relatie en een vol sociaal leven.

In mijn leven heb ik vele low’s gekend, maar die heb ik ver achter mij gelaten. Ik heb geleerd niet meer achterom te kijken en leef nú en plan voor morgen. En door het inplannen van voldoende ‘me-time’, laad ik mijzelf letterlijk weer op. Hierdoor ben ik een rustiger en begripvoller persoon geworden voor mijn omgeving en mijzelf.

Mijn gezin is mijn crew en die bestaat uit 3 kinderen, 2 honden en mijn intens lieve partner, Michel. Ik heb dus een vrij groot en druk gezin waarin ik de taak van het verzorgen van een serene rust op mij neem. Ik creëer op zijn tijd voor iedereen een WE-time moment in, één-op-één. Het maakt niet uit wat we doen. Het kan heel iets simpels zijn zoals naar elkaar kijken en/of luisteren, samen op de bank zitten en dicht in elkaar kruipen. Of we bespreken samen een onderwerp, met of zonder emotie.

“Real life, real experience and no bullshit”

Ik wil kennis maken

Y O U R   S T O R Y
Zelf ben ik gek op echte verhalen, echte levens, echte STORIES. En als jij met mij wilt samenwerken weet dan dat ik echt naar je luister. Wanneer jij je ongemakkelijk voelt of iets niet onder ogen durft te komen, dan zie en voel ik dat. Ik vraag ook door. Hierdoor filter ik al je excuses weg en komen soms onderliggende issues of beperkende overtuigingen boven water.

Als jij er klaar voor bent, creëer ik graag met jou, YOUR STORY. Samen bepalen we welke doelen in jouw leven voor jouw belangrijk zijn en ik help jou doorzetten en ze te behalen!

"Ik heb een prachtig leven en ik gun jou dat ook!”

Ben je nieuwsgierig? Klik dan hier  voor een persoonlijk gesprek met mij waarin ik naar jou luister en wij daarna 'YOUR STORY' samen herschrijven.

Ik wil kennis maken

Nieuwe website online

Nieuwe website online

Yes, onze nieuwe website is online! Wat vind jij ervan? Wij zijn er megatrots op!

Lees meer

Ik wist dat het anders moest, maar zag niet in hoe en hoe erg het nodig was. In januari 2017 besloot ik er iets aan te doen

Herman Specker
Herman Specker

Door Jomara en Michel heb ik geleerd, dat mijn lichaam tot veel meer in staat is, dan ik dacht!

Renske

Michel heeft mij geleerd hoe ik mijn grenzen nog meer kan verleggen door het aanleren van betere technieken!

Sabine Bartelse-van Zeijl
Media Consultant at SABINE
Sabine Bartelse-van Zeijl <br>Media Consultant at SABINE

Michel leerde mij: No Excuses!

Thom Bartelse
National On Premise Manager at Red Bull
Thom Bartelse <br> National On Premise Manager at Red Bull