• Standaard header

BREAKTHROUGH SERIE:
VINCENT VAN DE VRIE

Geplaatst op 28-09-2016

Vincent van de Vrie  (35) Internationaal Salesmanager

 

Vincent, je bent een drukbezet en succesvol zakenman. Daarnaast hebben jij en je vrouw ook een jong gezin. Twee kids. Je reist veel en je hebt dikwijls last van een jetlag. Wat was het moment, dat jij dacht: het moet anders?

Door het reizen en mijn overgewicht was ik zo vermoeid. Ik ben vader van twee kleine kinderen, waar je ook genoeg tijd en energie in wilt stoppen. Net als aan je vrouw. Maar ik was niet fit. Het ontbrak me volledig aan energie. Eind vorig jaar dacht ik. Zo is het genoeg!

Hoe kwam je bij Active Sports Premium Club terecht?

Via een advertentie op Facebook. Gewone fitness vond ik maar niks. Wat mij hier aantrok was dat het geen grote massale sportschool is, maar een kleine exclusieve club met hele persoonlijke aandacht. De leden die er komen en trainen zijn fascinerende mensen en gemotiveerd. Er hangt een fijne relaxte vibe. Niet alleen tijdens de persoonlijke trainingen. Maar zeker ook tijdens de groepslessen zoals boksen of RPM.

Wat trok je over de streep?

Nadat ik een formulier had ingevuld op de site, werd ik al snel gebeld door Michel. Hij heeft een talent om de juiste vragen te stellen. "Waarom ga je het nu eigenlijk echt doen?" vroeg hij. "Ik wil fit zijn voor mijn kinderen. Met ze kunnen rennen, maar bovenal wil ik een rolmodel voor ze kunnen zijn en ze laten zien dat je fit kunt zijn. Zelfs in combinatie met een druk gezin en een veeleisende baan. " Dat antwoord maakte, dat ik dacht: "Het is klaar. Ik ga ervoor!"

Hoe ben je te werk gegaan? 

Drie keer per week Personal Training. Vaak 's ochtends vroeg. Ik volgde daarnaast het trainingsprogramma thuis via de app Leefstijl die ze bij Active Sports Premium Club ook inzetten. Dit heb ik fanatiek gevolgd. Zes dagen in week. Ook op zakenreis. Als ik iets wil dan ga ik er ook echt voor.

En met groots resultaat mag ik wel zeggen!

Jazeker! Ik startte begin januari. In een half jaar ging ik van 132 kilo naar 102 kilo, waarvan 30 kilo VET! Daarnaast verloor ik 19 cm Tailleomvang en kreeg er 1,9kg spiermassa bij.

Wat is jouw tip?
Michel kan je goed motiveren. Op een normale manier. Geen gekke trucjes. Geen gekke middeltjes. Daarmee zit je snel op het juiste pad. Je moet wel echt even je weg in het eten zien te vinden. Probeer nieuwe recepten. Koolhydraatvrije recepten. Gelukkig staat het internet er vol mee. Maar zorg wel voor goede kwaliteit. Bijvoorbeeld een echt lekker stukje vlees of een mooi stuk vis. Ik heb de kwantiteit omgeruild voor kwaliteit. 

Je bent een drukbezet zakenman die over de hele wereld reist. Hoe ga jij om met zakenetentjes en de dikwijls daarbij gepaard gaande alcoholische versnaperingen?  

De grap is, dat wanneer je tijdens een netwerkborrel gewoon water drinkt, het eigenlijk niemand opvalt. Wanneer dat wel gebeurt, dan vertel ik dat ik nu gezonder leef. Meestal krijg je alleen een: "Oh oke... leuk!"

Tijdens zakendiners heb ik geleerd: wees er gewoon eerlijk over. Bedenk geen verhaal. Dat je gewoon gezond eet en dat je een fitte vader voor je kids wilt zijn. Je hebt gelijk een mooi gespreksonderwerp.

What's next?

Ik ben begonnen met hardlopen. Mijn hele proces en wat ik heb bereikt, heeft me getriggerd. Waar kan ik nog meer voor gaan? Waar kun je de focus, het grenzen verleggen, het waarmaken nog meer op toepassen? Ik zou graag het komende jaar weer mee willen doen aan een obstaclerun zoals bijvoorbeeld Mud Master. Laat me je één ding vertellen, ik had echt nooit verwacht dat ik dat ooit zou zeggen!

 

 

In deze Breakthrough-serie laten we onze Active Sports Premium Club-leden aan het woord. Inspirerende mannen en vrouwen, professionals, die één ding gemeen hebben. Ze hebben een drukbezet leven en willen kwaliteit in hun leven. Op een dag besloten ze: Het is genoeg! Niet langer excuses verzinnen, maar je grenzen verleggen. In deze interview-serie vertellen zij hoe deze Breakthrough ervoor zorgt, dat hun leven naar The Next Level is getild.

 

Deel dit bericht:

Nieuws

 • Laatste nieuws

  Locatie en (online) lessen Onze Premium locatie bij het Sportfondsen ...

  Lees meer
 • Corona Update

  Beste leden, Samen met de rest van de wereld worden we enorm getroffen doo...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Personal Training

  Wil jij nóg meer resultaat?

  Onder begeleiding van onze motiverende experts met een trainingsplan op maat

  Meer info
 • Fitness

  Fitness

  Train individueel, onder toeziend oog van onze fitness experts

  Lees meer
 • Groepslessen

  Groepslessen

  Neem deel aan onze energieke groepslessen; altijd vaste tijden, een gemotiveerde instructeur

  Lees meer
 • Herman Specker

  "Ik wist dat het anders moest, maar zag niet in hoe en hoe erg het nodig was. In januari 2017 besloot ik er iets aan te doen"

  Herman Specker
 • "Door Jomara en Michel heb ik geleerd, dat mijn lichaam tot veel meer in staat is, dan ik dacht!"

  Renske
 • Sabine Bartelse-van Zeijl <br>Media Consultant at SABINE

  "Michel heeft mij geleerd hoe ik mijn grenzen nog meer kan verleggen door het aanleren van betere technieken!"

  Sabine Bartelse-van Zeijl
  Media Consultant at SABINE
 • Thom Bartelse <br> National On Premise Manager at Red Bull

  "Michel leerde mij: No Excuses!"

  Thom Bartelse
  National On Premise Manager at Red Bull
 • "Morgen weer een dag, was mijn eeuwige excuus totdat ik bij Active Sports Premium Club ging trainen. "

  Jerrel Demijn
  Senior projectmanager
 • Frerika

  "Michel heeft ervoor gezorgd, dat ik in korte tijd het vertrouwen in mijzelf terug heb gevonden!"

  Frerika
 • Simone Luneburg <br> Owner at Klein Maar Dapper

  "Dankzij Michel voel ik me veel beter met als grootste overwinning: het lopen van de marathon!"

  Simone Luneburg
  Owner at Klein Maar Dapper