• Standaard header

Natascha Beumer | REAL STORIES

Geplaatst op 13-09-2019

Naam: Natascha Beumer

Leeftijd: 32 jaar

Woonplaats: Berkel en Rodenrijs

Doel: Spieropbouw stimuleren en verlagen van het vetpercentage

 

Wat was de aanleiding om te gaan sporten bij Active Sports Premium?

Ik heb mijn hele leven gesport en kan niet zonder. Alhoewel ik al met een personal trainer trainde miste ik toch wat. Ik merkte dat ik graag een plek wilde waar training, voeding en een stukje coaching bij elkaar kwamen om mij naar een volgend niveau te tillen.

 

Wat is de grootste verandering sinds je traint bij Active Sports Premium?

Ik ben krachtiger dan ooit. Niet alleen fysiek maar ook mentaal. Dat helpt om uitdagingen beter aan te gaan, om in stress situaties scherp te blijven, maar vooral ook om terug te bounchen wanneer je plan anders uitpakt. Zoals in een race en tijdens trainingen, maar ook in mijn privé- en werkleven. 

 

Waarom zou jij Active Sports aanbevelen?

Voor mij biedt Active Sports een totaal plaatje. Wij zijn een goede combi. Active Sports is niet voor iedereen, niet voor hen die in smoesjes blijven hangen of bang zijn in verandering maar wel voor degene die willen leren om een betere versie te worden van zichzelf.

 

- Natascha Beumer

 

Wil jij meer informatie om een start te maken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op om kennis te maken!

Deel dit bericht:

Nieuws

 • Maak jouw Goede Voornemens waar

  Maak jouw Goede Voornemens waar met het unieke Back In Shape Programma. Raak ...

  Lees meer
 • PROGRAMMA KERSTWEEK 2018

  Tussen Kerst en Oud & Nieuw hebben we een speciaal aangepast programma. Stilzitten in deze periode is een optie maar, dit is niet

  Lees meer
Meer nieuws
 • Personal Training

  Wil jij nóg meer resultaat?

  Onder begeleiding van onze motiverende experts met een trainingsplan op maat

  Meer info
 • Fitness

  Fitness

  Train individueel, onder toeziend oog van onze fitness experts

  Lees meer
 • Groepslessen

  Groepslessen

  Neem deel aan onze energieke groepslessen; altijd vaste tijden, een gemotiveerde instructeur

  Lees meer
 • Herman Specker

  "Ik wist dat het anders moest, maar zag niet in hoe en hoe erg het nodig was. In januari 2017 besloot ik er iets aan te doen"

  Herman Specker
 • "Door Jomara en Michel heb ik geleerd, dat mijn lichaam tot veel meer in staat is, dan ik dacht!"

  Renske
 • Sabine Bartelse-van Zeijl <br>Media Consultant at SABINE

  "Michel heeft mij geleerd hoe ik mijn grenzen nog meer kan verleggen door het aanleren van betere technieken!"

  Sabine Bartelse-van Zeijl
  Media Consultant at SABINE
 • Thom Bartelse <br> National On Premise Manager at Red Bull

  "Michel leerde mij: No Excuses!"

  Thom Bartelse
  National On Premise Manager at Red Bull
 • "Morgen weer een dag, was mijn eeuwige excuus totdat ik bij Active Sports Premium Club ging trainen. "

  Jerrel Demijn
  Senior projectmanager
 • Frerika

  "Michel heeft ervoor gezorgd, dat ik in korte tijd het vertrouwen in mijzelf terug heb gevonden!"

  Frerika
 • Simone Luneburg <br> Owner at Klein Maar Dapper

  "Dankzij Michel voel ik me veel beter met als grootste overwinning: het lopen van de marathon!"

  Simone Luneburg
  Owner at Klein Maar Dapper

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.