• Standaard header

Margot de Wit | REAL STORIES

Geplaatst op 01-09-2019

Naam: Margot de Wit

Leeftijd: 55 jaar

Sportdoel: Food-fitness challenge

Woonplaats: Rotterdam

Hoeveel kilo’s ben je kwijtgeraakt: 11 kg

 

Wat was de aanleiding om te gaan sporten bij Active Sports?

Na het sluipende oplopende aantal kilo's, voelde ik me niet meer lekker in mijn vel. Mijn kleding zat te strak en stond niet leuk genoeg meer. Als werkzoekende kreeg ik afwijzing na afwijzing en ik stond op het punt mezelf ook af te wijzen.... dat moest anders! Te mollig, te veel van het goede! Ik had een schop onder mijn kont nodig, zodat ik weer positief en vol vertrouwen verder kon. Active Sports kwam op het juiste moment op mijn pad. Lekker dichtbij, aantrekkelijk programma en een motiverend, inspirerend kennismakingsgesprek. Het food/fitness challenge programma zou me wel weer op de rit krijgen en ik was er helemaal klaar voor!

 

Wat is je favoriete les, en waarom?

Bij dit programma zijn er groepslessen. Ik mocht zelf kiezen en kreeg het advies om 3x per week een groepsles te volgen. Bij alle lessen was er een warm welkom. Mijn favoriete les was de bootcamp, niet omdat het nou zo leuk was, want mijn hele lijf protesteerde met spierpijn en andere pijntjes. Vooral omdat dit me echt liet werken...dank je Nick en Nadine. Jullie zijn toppers! Ik leerde doorzettingsvermogen, kreeg meer conditie en voelde me ondanks de pijntjes fitter. Het samen sporten is aanstekelijk. Met een flinke dosis humor en deskundigheid (oefeningen op eigen niveau) keek ik steeds meer uit naar dit intense uurtje. Daarnaast deed ik de bodybalance en combi uren met Roy. Ook heel plezierig en daarmee vond ik een balans tussen volledig 'stuk' gaan en opbouwende lichaamshouding. Ondanks de pittige oefeningen, ontstond er letterlijk een balans. Conditie en kracht.

 

Waarom zou jij Active Sports aanbevelen?

Active Sports heeft de mensen, die je een passend programma kunnen bieden. Echt niet zomaar een sportschool op de hoek, maar een sportschool, die luistert, kijkt, adviseert en stimuleert. Mijn resultaten in de 90days-challenge zijn het levende bewijs! Twaalf dagen voor het einde van de challenge heb ik mijn doel al behaald. En als ik het kan...kan een ander het ook. Ik zeg doen!

 

- Margot de Wit

 

 

Wil jij meer informatie om een start te maken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op om kennis te maken!

 

Deel dit bericht:

Nieuws

 • Laatste nieuws

  Locatie en (online) lessen Onze Premium locatie bij het Sportfondsen ...

  Lees meer
 • Corona Update

  Beste leden, Samen met de rest van de wereld worden we enorm getroffen doo...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Personal Training

  Wil jij nóg meer resultaat?

  Onder begeleiding van onze motiverende experts met een trainingsplan op maat

  Meer info
 • Fitness

  Fitness

  Train individueel, onder toeziend oog van onze fitness experts

  Lees meer
 • Groepslessen

  Groepslessen

  Neem deel aan onze energieke groepslessen; altijd vaste tijden, een gemotiveerde instructeur

  Lees meer
 • Herman Specker

  "Ik wist dat het anders moest, maar zag niet in hoe en hoe erg het nodig was. In januari 2017 besloot ik er iets aan te doen"

  Herman Specker
 • "Door Jomara en Michel heb ik geleerd, dat mijn lichaam tot veel meer in staat is, dan ik dacht!"

  Renske
 • Sabine Bartelse-van Zeijl <br>Media Consultant at SABINE

  "Michel heeft mij geleerd hoe ik mijn grenzen nog meer kan verleggen door het aanleren van betere technieken!"

  Sabine Bartelse-van Zeijl
  Media Consultant at SABINE
 • Thom Bartelse <br> National On Premise Manager at Red Bull

  "Michel leerde mij: No Excuses!"

  Thom Bartelse
  National On Premise Manager at Red Bull
 • "Morgen weer een dag, was mijn eeuwige excuus totdat ik bij Active Sports Premium Club ging trainen. "

  Jerrel Demijn
  Senior projectmanager
 • Frerika

  "Michel heeft ervoor gezorgd, dat ik in korte tijd het vertrouwen in mijzelf terug heb gevonden!"

  Frerika
 • Simone Luneburg <br> Owner at Klein Maar Dapper

  "Dankzij Michel voel ik me veel beter met als grootste overwinning: het lopen van de marathon!"

  Simone Luneburg
  Owner at Klein Maar Dapper