• Standaard header

BREAKTHROUGH SERIE:
CLAUDIA ABERS - CARDONA

Geplaatst op 19-04-2017

 

Hoi Claudia, leuk dat je mee wilt werken aan deze serie. Wat was voor jou het moment, dat je dacht: Nu moet het anders?

 

Mijn man is directeur van De Nederlandse Kappersakademie en ik werk samen met hem in het bedrijf. Met 5 landelijke vestigingen en een gezin met twee jonge meiden is dat best een druk, maar vooral heel leuk leven. Regelmatig verzorg ik ook rondleidingen voor geïnteresseerde leerlingen en ouders bij ons op de vestigingen. Meer dan eens stond ik nagenoeg buiten adem boven aan een trap en moest ik mijn best doen om het verhaal verder te vertellen. Net als wanneer ik actief speelde met mijn kinderen. Ik ben nog geen 40, dus het kon niet langer zo!

 

Wat gebeurde er daarna?

 

Ik had op Facebook gezien hoe een vriendin enthousiast was over het samenwerken met Active Sports Premium Club en de resultaten die ze daar met plezier haalde. Ik wist dat zij net als ik ook een hekel had aan sporten, maar dit keer ging ze al een jaar met veel plezier. Dat triggerde mijn nieuwsgierigheid, dus ik besloot een afspraak te maken met Michel voor het 'Back In Shape'-programma. Wat me direct aansprak was het welkome gevoel en de oprechte aandacht van Michel. Rustig, warm, helder en professioneel. Dus ik besloot ervoor te gaan.

 

In het begin zag ik er als een berg tegenop. Ik moest er echt aan wennen. Maar al snel kreeg ik de smaak te pakken. Zeker toen ik mijn conditie zag verbeteren en mij sterker voelde. Dus net als bij mijn vriendin ben ik om. Inmiddels sport ik 3 a 4 keer per week en wissel ik de Personal Training af met de groepslessen. Wat ik echt een grote bonus vind is dat er geen spiegels hangen en het dus echt gaat om trainen en niet de uiterlijke vertoning. Daarnaast is de onderlinge sfeer met de trainers en de andere leden heel relaxed, stimulerend en hartelijk. Ik ga echt met veel plezier.

 

Hebben je trainingen ook een effect op andere vlakken in je leven?

 

Ja, ik merk dat ik voor het eerst in jaren niet meer moe opsta. Ik voel me fit, krachtig en blij. Ook mijn lichaamshouding is veranderd. Ik sta recht op en daardoor ook veel bewuster en nog meer zelfverzekerd in mijn dagelijkse werk en leven.

 

Kortom ik ben blij dat ik destijds de stap heb gezet. 

 

website: https://www.kappersakademie.nl

Deel dit bericht:

Nieuws

 • Laatste nieuws

  Locatie en (online) lessen Onze Premium locatie bij het Sportfondsen ...

  Lees meer
 • Corona Update

  Beste leden, Samen met de rest van de wereld worden we enorm getroffen doo...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Personal Training

  Wil jij nóg meer resultaat?

  Onder begeleiding van onze motiverende experts met een trainingsplan op maat

  Meer info
 • Fitness

  Fitness

  Train individueel, onder toeziend oog van onze fitness experts

  Lees meer
 • Groepslessen

  Groepslessen

  Neem deel aan onze energieke groepslessen; altijd vaste tijden, een gemotiveerde instructeur

  Lees meer
 • Herman Specker

  "Ik wist dat het anders moest, maar zag niet in hoe en hoe erg het nodig was. In januari 2017 besloot ik er iets aan te doen"

  Herman Specker
 • "Door Jomara en Michel heb ik geleerd, dat mijn lichaam tot veel meer in staat is, dan ik dacht!"

  Renske
 • Sabine Bartelse-van Zeijl <br>Media Consultant at SABINE

  "Michel heeft mij geleerd hoe ik mijn grenzen nog meer kan verleggen door het aanleren van betere technieken!"

  Sabine Bartelse-van Zeijl
  Media Consultant at SABINE
 • Thom Bartelse <br> National On Premise Manager at Red Bull

  "Michel leerde mij: No Excuses!"

  Thom Bartelse
  National On Premise Manager at Red Bull
 • "Morgen weer een dag, was mijn eeuwige excuus totdat ik bij Active Sports Premium Club ging trainen. "

  Jerrel Demijn
  Senior projectmanager
 • Frerika

  "Michel heeft ervoor gezorgd, dat ik in korte tijd het vertrouwen in mijzelf terug heb gevonden!"

  Frerika
 • Simone Luneburg <br> Owner at Klein Maar Dapper

  "Dankzij Michel voel ik me veel beter met als grootste overwinning: het lopen van de marathon!"

  Simone Luneburg
  Owner at Klein Maar Dapper