• Standaard header

Annemieke H. | REAL STORIES

Geplaatst op 24-10-2019

Naam: Annemieke Hogenelst

Leeftijd: 48 jaar

Woonplaats: Boskoop

Doel: Sporten een vaste plek in mijn leven te geven. En een krachtiger en energieker mens van mezelf te maken en 10 kilo af te vallen

 

Waar stond je aan het begin van dit traject?

Ik trainde voorheen wel bij een sportschool in Gouda (1 tot 2 keer per week), maar daar haalde ik niet het maximale uit mijzelf. Het was te makkelijk om af te zeggen, er was minimale begeleiding en het inspireerde me ook niet meer. Ik was te zwaar, vond mezelf niet meer leuk, begon de spiegel over te slaan en was wel een beetje klaar met al mijn excuses. Dus hup: zweep erover! Tijd voor een andere omgeving, andere manier van trainen en andere mensen. Aan het werk!

 

Waar sta je nu?

Trainen bij Active Sports Premium Club is sinds 2 jaar een vast onderdeel van mijn leven. 2 keer in de week train ik samen met mijn vaste ‘trainings-chick’ Natascha. Echt gaaf om elkaar te kunnen motiveren, op te peppen en tot de orde te roepen als dat nodig is. Inmiddels is er 10 kilo van af (door consequent trainen en voedingsadvies) en ik heb voldoende motivatie om nog even door te gaan. Door de discipline voel ik me krachtiger en energieker. Ik doe het maximaal haalbare voor mijzelf en zie en voel de verandering. Trainen met Michel is ‘serious shit’ maar we lachen gelukkig ook flink wat af hoor! Active Sports Premium Club kent ook zoveel leuke leden – ieder met zijn eigen verhaal en motivatie en bijna allemaal met dezelfde gedrevenheid.

 

Tot welke inzichten ben je gekomen?

Michel heeft mij geleerd wat trainen werkelijk is. Dat je je grenzen moet opzoeken en erover moet durven gaan als je iets wilt bereiken. En ja, dat kost soms 'bloed, zweet en tranen'. Maar daarmee investeer je in jezelf en dat ben je altijd waard! De bijzondere mix van trainen, coaching en voedingsadvies is heel waardevol voor mij.

 

Wat was het meest waardevol?

Als je doet wat je altijd deed, verandert er niets. En dat inzicht geldt niet alleen op sportief vlak maar dat neem ik ook mee in mijn werk en privéleven.

 

Wat zou je willen zeggen tegen de mensen die twijfelen om deel te nemen?

Stop met twijfelen en zoek de motivatie in jezelf om de uitdaging aan te gaan. Want hoe gaaf is het om vooruitgang te zien bij jezelf (ongeacht je persoonlijke doelen), een positieve verandering: sterker, krachtiger, fitter en leuker! Met de juiste instelling is het voor iedereen haalbaar. Daarnaast is Active Sports Premium Club niet zomaar een sportschool: Het is maximaal presteren in een positieve omgeving met inspirerende trainers en leden om je heen. You can do it!

 

- Annemieke Hogenelst

 

Wil jij meer informatie om een start te maken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op om kennis te maken!

Deel dit bericht:

Nieuws

 • Laatste nieuws

  Locatie en (online) lessen Onze Premium locatie bij het Sportfondsen ...

  Lees meer
 • Corona Update

  Beste leden, Samen met de rest van de wereld worden we enorm getroffen doo...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Personal Training

  Wil jij nóg meer resultaat?

  Onder begeleiding van onze motiverende experts met een trainingsplan op maat

  Meer info
 • Fitness

  Fitness

  Train individueel, onder toeziend oog van onze fitness experts

  Lees meer
 • Groepslessen

  Groepslessen

  Neem deel aan onze energieke groepslessen; altijd vaste tijden, een gemotiveerde instructeur

  Lees meer
 • Herman Specker

  "Ik wist dat het anders moest, maar zag niet in hoe en hoe erg het nodig was. In januari 2017 besloot ik er iets aan te doen"

  Herman Specker
 • "Door Jomara en Michel heb ik geleerd, dat mijn lichaam tot veel meer in staat is, dan ik dacht!"

  Renske
 • Sabine Bartelse-van Zeijl <br>Media Consultant at SABINE

  "Michel heeft mij geleerd hoe ik mijn grenzen nog meer kan verleggen door het aanleren van betere technieken!"

  Sabine Bartelse-van Zeijl
  Media Consultant at SABINE
 • Thom Bartelse <br> National On Premise Manager at Red Bull

  "Michel leerde mij: No Excuses!"

  Thom Bartelse
  National On Premise Manager at Red Bull
 • "Morgen weer een dag, was mijn eeuwige excuus totdat ik bij Active Sports Premium Club ging trainen. "

  Jerrel Demijn
  Senior projectmanager
 • Frerika

  "Michel heeft ervoor gezorgd, dat ik in korte tijd het vertrouwen in mijzelf terug heb gevonden!"

  Frerika
 • Simone Luneburg <br> Owner at Klein Maar Dapper

  "Dankzij Michel voel ik me veel beter met als grootste overwinning: het lopen van de marathon!"

  Simone Luneburg
  Owner at Klein Maar Dapper