ACTIVE SPORTS PREMIUM CLUB - DE LIJFSTIJL CLUB VAN ROTTERDAM NOORD!

DOE DE LIDMAATSCHAPSTEST

Wij helpen bijzonder toegewijde mensen meer resultaat te behalen

Geen excuses meer – wij helpen om tot de kern te komen! In de basis is dat met een gezond, fit en krachtig lichaam. Naast dat lichaam bouwen wij verder aan een krachtiger inner stance, ofwel je INNERLIJKE HOUDING. Een krachtige innerlijke houding is namelijk de basis om een balans te creëren tussen BODY, BEING, BALANCE en BUSINESS.

Maak kennis met het Active Sports team

 

Michel Dekker
Jomara Dekker

Toen ik in 1995 Active Sports begon, bestond er nog geen club waar uitsluitend groepstrainingen werden gegeven. Precies 20 jaar later, in 2015, deed ik hetzelfde met Personal Training en Coaching. Ik wilde uitsluitend met gedreven mensen en ondernemers werken. Mensen die kiezen voor krachtige resultaten in zowel hun persoonlijke- als zakelijke leven', vertelt Michel. ‘Ik zag het precies voor me. Een kleinschalige, soort boutique-achtige open ruimte met veel licht waar op een hoog professioneel niveau getraind wordt. Een plek waar mensen zich direct op hun gemak voelen. Een plek waar het echt om de persoon gaat, integriteit en resultaat voorop staan en er alleen op afspraak gewerkt kan worden. 

De meeste clienten zijn ondernemers of mensen die veel verantwoordelijkheid hebben. Ze vinden bij Active Sports Premium Club een discrete omgeving waarin ze zich kunnen ontspannen. Hierdoor voelen ze zich meer op hun gemak. waardoor ze effectiever zijn. En behalen ze uiteindelijk meer resultaat in kortere tijd. Wij helpen ze om de kwaliteit van hun leven op het gebied van hun Body, Mindset, Leefsftijl en Business te verbeteren.

Als jij er klaar voor bent, behaal ik graag samen met jou de gewenste resultaten!

Mijn naam is Jomara. Ik ben een no-nonsense personal coach: zeer direct, eerlijk, inlevend en indien nodig vertel ik je respectvol waar het op staat.

Leven = veranderen, dat stopt nooit. Ik help dan ook graag nieuwsgierige, leuke vrouwen met lef bij de continue reis naar fysieke en geestelijke groei. In mijn ogen draait het leven om je vrouwelijk, sexy, energiek en vol zelfvertrouwen te voelen. Dat is mijn sleutel tot succes..

In mijn leven heb ik vele low’s gekend, maar die heb ik ver achter mij gelaten. Ik heb geleerd niet meer achterom te kijken en leef nú en plan voor morgen. En door het inplannen van voldoende ‘me-time’, laad ik mijzelf letterlijk weer op. Hierdoor ben ik een rustiger en begripvoller persoon geworden voor mijn omgeving en mijzelf.

Zelf ben ik gek op echte verhalen, echte levens, echte STORIES. En als jij met mij wilt samenwerken weet dan dat ik echt naar je luister. Wanneer jij je ongemakkelijk voelt of iets niet onder ogen durft te komen, dan zie en voel ik dat. Ik vraag ook door. Hierdoor filter ik al je excuses weg en komen soms onderliggende issues of beperkende overtuigingen boven water.

Als jij er klaar voor bent, creëer ik graag met jou, YOUR STORY. Samen bepalen we welke doelen in jouw leven voor jouw belangrijk zijn en ik help jou doorzetten en ze te behalen!

Wil jij die balans krijgen en doelen realiseren die je nog nooit voor mogelijk hebt gehouden?

Bij Active Sports Premium Club bereik je échte resultaten zonder terug te vallen. Beleef Active Sports Premium Club optimaal en vraag direct online een proefsessie aan via onderstaand formulier:

 


Active Sports Premium Club in Rotterdam-Noord is dé personal training studio voor personal training, hardlopen en small group fitness. Bij Active Sports Premium Club ben je verzekerd van eerlijke begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen.

Maak vrijblijvend kennis met onze proefsessie of doe de Active Sports lidmaatschapstest en ontdek welk aanbod het beste bij jou past.

 

 Personal Training

Personal Training

Start nu met Personal Training bij Active Sports Premium Club in Rotterdam

Lees meer

Ik wist dat het anders moest, maar zag niet in hoe en hoe erg het nodig was. In januari 2017 besloot ik er iets aan te doen

Herman Specker
Herman Specker

Door Jomara en Michel heb ik geleerd, dat mijn lichaam tot veel meer in staat is, dan ik dacht!

Renske

Michel heeft mij geleerd hoe ik mijn grenzen nog meer kan verleggen door het aanleren van betere technieken!

Sabine Bartelse-van Zeijl
Media Consultant at SABINE
Sabine Bartelse-van Zeijl <br>Media Consultant at SABINE

Michel leerde mij: No Excuses!

Thom Bartelse
National On Premise Manager at Red Bull
Thom Bartelse <br> National On Premise Manager at Red Bull